Kayas 3-tal hus

Med al den snak omkring et nyt hus – begyndte Kaya også at gøre sine egne tanker om hvilket slags hus, vi skulle bygge. Huset er naturligvis udformet som et 3-tal, da vi skal bo på Hovedvejen 3.

Beskrivelse af tegningen

Huset har en indgang længst til højre på tegningen, hvor der først går trapper op til et rum og så ned igen til køkkenet. Derefter der trapper op igen i den anden ende af køkkenet til et andet rum med trapper ned til soveværelset. De to små firkanter ovenpå hinanden i rummene er stikkontakterne, så vi kan få lys i huset. Nederst på tegningen mellem soveværelset og køkkenet udendørs skal vi have et hundehus til vores hund. I den have vil der også være bærbuske, en rutschebane, en vippe og sandkasse. På den anden side af huset skal vi have en mere rolig have med en sø til ænder og festpladsen med bålplads. Det er også her selve indkørslen er til vores hus.

Nu må vi se hvor meget af det, der kommer med 😉