Vores vision

Hvad vil vi med vores liv og hjem

Fællesskab; gæster/besøgende og familie/venner/øboere. Stort rum som samlingspunkt til mange mennesker. Både inde og ude, som kan have en blød overgang ved at træde ud på verandaen og videre ud i haven.

Afstressende og rolige omgivelser i naturen og udsigten, men også inde i huset pga træ som naturmateriale og ilden i ovnen i midten.

Selvforsyningstanke ved madlavning; høns, urtehave osv. Et godt køkken at arbejde i // simpelt // enkelt // gode redskaber // blanding af at være sig selv og deltagende.

Plads til leg og hygge. Pigerne kan tage lege med ud og finde nye lege uden os. Større selvstændighed, når pigerne er puttet, kan vi sidde på verandaen.

Spisekammer, hvor vi ikke bliver afhængige af at handle for at lave mad. Haven som spisekammer. Det at købe ind bliver simpelt, fordi vi har meget selv. Kummefryser til en halv gris. En anden måde at spise på. Følge årstiderne.

Har lyst til at få gæster og skabe et hjem, hvor folk har lyst til at komme, hvor der er plads til dem.

Plads til at arbejde // mest Simon, men også Mia. Rum, hvor computer og bøger kan gemmes væk. Krearum til maling // sy // være kreativ med rod og pletter. Plads til pigerne og evt. andre fra øen. Opbevaring med system og orden.

Simpelt soveværelse; seng og opbevaring til tøj. Gerne småt // evt. spejl.

Børneværelse; ting på hylder i stedet for gemt væk bag skabe. Leg på værelset / i stue ??

UDELIVET TÆTTERE PÅ