De første tegninger

I starten af december sendte vores arkitekter Trine og Helena (fra Tegnestuen Mellemrum) os de første tegninger på huset. Et 101 m2 stort træhus på pæle og med græs på taget. Skorstenen, placeret helt mod nord som det yderste i stuen, var tænkt som husets forankring på den vindblæste og flade ø.

Helena beskrev vores hus som en vindblæst ranch – et navn vi godt kunne lide.

Huset var placeret midt på grunden for på den måde at skabe fire zoner omkring huset. Uden på huset løb verandaen hele vejen rundt, med undtagelse af de to “vinger” på husets øst- og vestside.

Vi valgte at lade verandaen være overdækket mod nord, så der var plads til at sidde og nyde udsigten, mens der mod syd var gjort plads til et større overdække med plads til et større bord og flere mennesker.

Hoveddøren var placeret på husets østside, der lukkede op til kombineret entre og krea-rum. I midten af rummet forestillede vi os et stort bord med masser af plads til alt det kreative, skabe og hylder på væggene til maling, papir, perler og hvad vi nu ellers ville finde på.

Fra krea-rummet var adgang til bad- og soveværelse mod syd, to børneværelser ligefor og til højre et grovkøkken og stue/køkken. Husets sidste rum, en stor hems med plads til stille afslapning, var placeret oven på krea-rum og børneværelser.

Med disse tegninger gik vi i gang med at skrive ansøgning til landzonetilladelsen.

Situationsplanen viser placering af huset på grunden med naboen til højre.

Grundplanen viser huset med veranda hele vejen rundt.

Facadetegninger med græs på taget og forskudt tagryg.

Principsnittet viser et udsnit af køkkenet og stuen med trappen rundt om masseovnen op til hemsen.

Ny situationsplan med flere detaljer som afstand til skel, byggefelt og diverse bygninger.