Grunden er købt

I løbet af januar 2017 købte vi vores grund, Hovedvejen 3, Hjarnø.

I den anledning måtte vi lige en tur til Hjarnø for at hoppe lidt på VORES GRUND! 🙂 Det var en dejlig og i starten ret så uvirkelig følelse. Jeg husker, hvordan vi tre år tilbage lige var flyttet ind i vores lejlighed i Svalegården på Peter Bangs Vej og gik en tur i området mellem alle Frederiksberg-villaerne. Vi snakkede om, hvordan det var dejligt at bo til leje – ingen forpligtelser og en vicevært, vi kunne ringe efter ved det mindste problem. Vi kunne bestemt ikke forestille os at skulle eje vores eget. Her stod vi så tre år senere og 475.000 kr. i gæld, men med den skønneste grund og et drømmeprojekt foran os.

middag hos Junkers

Grunden købte vi af Birgit og Jens Peter Junker, et par dejlige øboere, der bor helt østerude på Hjarnø. De inviterede os alle fire på fin middag med overnatning, hvor der blev skålet for salget i ægte Hjarnø-vin (Birgit og Jens Peter er selv medejere af Hjarnø Vinlaug). Hurtigt følte pigerne sig hjemme og hyggede sig godt med at lege med katten og på alle etager i huset.

besøg i glud

Vi nåede også en tur forbi Glud, en landsby på fastlandet, for at pigerne kunne se deres nye skole og børnehave. På Glud skole stod vores venners yngste dreng, Ziggy, klar til at vise os rundt på skolen. Kaya fandt biblioteket og idrætshallen mest interessant. I børnehaven Giraffen fik vi en rundvisning, hvor Elsa både så børnehaven indendørs og de store arealer udenfor.