Et hus skyder op

Der var nu gået 13 arbejdsdage siden skruerne først kom i jorden og vores tømrer, Dennis og Ivan, havde allerede sat spærene på huset.

Der skete nyt hver dag, og vi kunne selvfølgelig ikke lade være med at besøge grunden nærmest dagligt for at følge med i udviklingen på huset. Flere gange blev familie, venner og kollegaer slæbt med for at se vores projekt. Det var jo virkelig noget, der fyldte alt i vores liv på det tidspunkt, så det var dejligt at kunne dele det og vise huset frem for de mennesker, der havde fulgt os gennem alle vores trængsler det seneste år.

Spærene var rejst, og vi var rent faktisk klar til at holde rejsegilde. Alligevel blev vi enige om at udskyde det en smule, så vi kunne nå at forberede et ordentlig rejsegilde for alle, der skulle have interesse i at se vores hus. Ikke bare venner, familie og øboere, men også alle andre der selv kunne være interesseret i at bygge bæredygtigt.

Dennis fortæller igen lidt om huset og inviterer til Rejsegilde fredag d. 20. juli:

REJSEGILDE fredag d. 20 juli kl. 13 🔨TræVærk vil bygge Danmarks sundeste huse, med den bedste okønomi og det bedste indeklima‼️Kom forbi og få en snak om bæredygtighed♻️Kom og se en fantastisk måde at bygge på👍Go'weekend

Slået op af TræVærk i Fredag den 6. juli 2018

Kom og besøg TræVærk på fredag d.20 kl.13Hovedvejen 3 Hjarnø.ALLE må komme og se nærmere på vores super sunde hus♻️🔨👍VI SES🌞🍺♻️TræVærk♻️

Slået op af TræVærk i Mandag den 16. juli 2018