Stilhed under byggeri

Siden sommerferien har jeg ikke postet et eneste indlæg. Ikke fordi jeg ikke vil dele hele byggeprocessen med jer – det vil jeg nemlig hjertens gerne 🙂

Det var en mærkelig følelse. Flere gange fik jeg begyndt på nye indlæg, og det var ikke fordi der ikke var noget at fortælle!  Hele tiden havde jeg nye fotos og ideer til, hvad jeg kunne skrive om. Men hver gang gik jeg i stå og fik aldrig afsluttet og sendt opdateringer ud til jer. Jeg kunne bare ikke. Måske var jeg bange for at noget skulle gå galt i selve byggeprocessen. Måske havde jeg for travlt med andre ting. Måske var det blot for overvældende en følelse, at vi rent faktisk var igang med at få bygget vores hus, som vi havde drømt så længe om.

Men nu har jeg endelig taget mig sammen – så nedenfor kan I se, hvordan vores huset har taget form fra sommer til efterår 2018.

Juli: En varm sommer med overnatninger i vores telt

August: Vores træhus lukkes og rottesikres langs fundamentet

September: Huset bliver blæst fuld af træfiber isolering

Oktober: Væggene bygges og værelserne tager form

November: Så er huset Snart klar til indflytning – Jubii!! 🙂